Pages

Wednesday, March 23, 2011

Νηστισιμα κεφτεδακια/Chiftele de post

Pana la urma nu e rea soia.E prima data cand o incerc si pot sa spun ca e foarte buna si nici nu prea intelegi diferenta.Sigur o voi folosi in perioada posturilor.
Τελικα δεν ειναι καθολου κακια η σογια.Ειναι πρωτη φορα που δοκιμαζω και μπορω να πω οτι ειναι πολυ ωραια και δεν καταλαβαινεις και πολυ τη διαφορα.Θα την χρησιμοποιήσω σιγουρα στις νηστειες.
Avem nevoie de:
1 cana granulat de soia
pesmet
sare,piper
condimente pt carne macinata(vegeta,oregano,coriandru etc.)
o ceapa mare
2 catei de usturoi
3-4 linguri de ulei
Χρειαζόμαστε:
1 φλιτζάνι κόκκους σόγιας
φρυγανια τριμμενη
αλάτι, πιπέρι
μπαχαρικα για κιμα (μπαχαρι, ρίγανη, κόλιανδρο, κ.λπ.).
ένα μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
3-4 κουταλιές της σούπας λάδι
Pregatim granulatul de soia in functie cu instructiunile de pe cutie.Stoarcem foarte bine de apa si folosim ca si cum ar fi carne macinata.Ceapa o dam pe razatoare,usturoiul prin presa,adaugam condimentele si punem destul pesmet deoarece soia lasa cam mult lichid daca nu o stoarcem bine.Formam bile si prajim in ulei incins,Scoatem pe hartie de bucatarie.
Ετοιμαζουμε τη σογια οπως γραφει στη συσκευασια.Στραγγειζουμε καλα τη σογια και τη χρησιμοποιουμε οπως τον κιμα.Ανακατεουμε μαζι το τριμμενο κρεμμυδι,το σκορδο,τα μπαχαρικα,προσθετουμε τη φρυγανια.Κάνουμε μπαλάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.Βγαζουμε σε χαρτι κουζινας.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...