Pages

Wednesday, January 27, 2010

Choux-uri Confeti----------------------------------ΣΟΥΔΑΚΙΑ ΚΟΝΦΕΤΙ

20 choux-uri--------------------------------20 Σουδακια
Crema ciocolata sau vanilie-----------------Κρεμα σοκολατα-βανιλλια

Frisca--------------------------------------σαντιγι
Nuca de cocos colorata----------------------ινδοκαρυδο πολληχρωμο
Umplem chourile printr-o mica gaura cu crema(nu taiem capacul),ungem pe deasupra cu frisca si le trecem prin nuca de cocos colorata.
Nuca de cocos o coloram in felul urmator:intr-un borcanel cu capac punem nuca de cocos si cateva picaturi de colorant alimentar.Punem capacul si scuturam bine pana se coloreaza cocosul.Punem pe o hartie sa se usuce si folosim.Pastram in frigider.

Γεμιζουμε τα σουδακια απο μια μικρη τρυπουλα με κρεμα χωρις να κοψουμε το καπακι τους,τα αλλοιφουμε απο πανο με σαντυγι και τα περναμε με χρωματιστο ινδοκαρυδο.
Το ινδοκαρυδο το χρωματιζουμε βαζοντας σε ενα βαζο ινδοκαρυδο και λιγες σταγονες χρωμα ζαχαροπλαστικης..Το ανακατεουμε καλα,το απλονουμε να στεγνωσει και το χρησιμοποιουμε.Συντιρειτε στο ψυγειο.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...